14 October 2010

Home » , , , » Ajak AYAH Pergi Laut Lagi...

Ajak AYAH Pergi Laut Lagi...

Salam Ceria Semua... Belek-belek folder kat pc ni, teringat masa kami pergi bercuti kat Melaka Jun lepas. 3 budak kecik pun sama-sama tengok dengan saya. "Ehhh...UMMI, jom pegi laut lagi!"... Seronok sebenarnya bila tengok balik gambar-gambar bila ada masa lapang. Semua kenangan seperti berputar balik...

Kalau ikutkan hati saya, nak aje pergi selalu sebab anak-anak memang sukakan suasana tepi pantai. Kebetulan masa kami pergi tempohari, cuaca sangat baik..mood anak-anak juga terbaik kecuali Naufal sebab AYAH usik dia tak bagi main layang-layang. Masa ni juga, anak-anak masih berambut panjang sebab tak sempat pun nak pergi saloon untuk potong rambut.


Affan main pasir. Tapiiii... pakai selipar terbalik!!


Masa ni Naufal dah OK sebab dapat terbangkan layang-layang...


Satu lagi layang-layang, AYAH pun main sama...


TWINS dah mula masuk dalam air... Afnan macam tengah kumur2 je...


Kat sinilah tempat kami menginap...Walaupun bilik kecik tapi cukup selesa!


Naufal main pasir lepas penat terbangkan layang-layang..


Affan pun sama...


Afnan yang berani mandi tanpa UMMI n AYAH...


Affan kehausan, muka penuh pasir...
Jom minum dulu!


Merenung masa depan~~


**Inilah masanya anak-anak nak tunjukkan skill main pasir pantai. Kata orang bagus untuk generate idea kreatif anak-anak bila bermain dgn pasir ni~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails