25 January 2011

Home » , , , » Thanks Mamakembar3...Hadiah Dah Sampai Ni!

Thanks Mamakembar3...Hadiah Dah Sampai Ni!



Mood hari ni sangat seronok walaupun aktiviti berbelog tidak berjalan seperti biasa. Sebabnya hadiah yang ditunggu-tunggu dah tiba dengan selamat. Terima kasih banyak-banyak ye mamakembar3...

Wanginya body lotion Victoria Secret's ni mama! Terus je try tanpa berlengah lagi... First time ni guna body lotion mahal! Berbunga-bunga hati puan belog bila Naufal kata, "Wanginya ummi!"..

Telekung travel tu pun cantik banget! Senang nak dibawa bila berjalan ke mana-mana. Muat je dalam handbag sebab saiznya yang compact tu. Body Mist tu pulak pasti di try malam ni...sshhhyyyy....! 


Yang pasti Izan suka semuanya tau mama!





**Aktiviti hari ni, kalau sempat nak balas jejak kawan-kawan yang datang ke sini. Rasa bersalah pulak bila kunjungan ke sini tak sempat berbalas. Wahai enCelcom... bilalah agaknya line nak okay ni. Kalau terminate nanti... baru tau~


22 comments

25 January, 2011

wow dpt hadiah yg menarik tu izan.. Tahniah yer..

25 January, 2011

bestnyer hadiah dah sampai...

nk jemput join GA...
ada masa lg 9jam lebih kurang... :)
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

25 January, 2011

Salam Izan. Lega sgt bila tau hadiah dah sampai. Enjoy it dear *especially mlm nnt* hehehehe

25 January, 2011

wak bestnye dpt hadiah, telekung tu mesti cantik

25 January, 2011

tahniah izan..kalu dpt hadiah mmg best..hehe..

meh kita jalan2 ptg ni..hehe
3G problem ke??..

25 January, 2011

hadiah yg best dan menarik...tahniah...

25 January, 2011

en celcom mmg selalu demam..:(

25 January, 2011

bestnyaaa. nak pergi booking telekung travel dgn kakNani skrg juga. hahaaa.

25 January, 2011

wah dah dapat hadiah , tahniah ye..

25 January, 2011

geram tengok beg tu...comel....and hadiahnyer pn sangat best....tahniah ya////

25 January, 2011

tahniah kak sebab dapat hadiah :D

sabar jela kak ngn bb tu huhu

25 January, 2011

Tahniah IZAN :)

25 January, 2011

wahhh..tahniah kak....

26 January, 2011

jeles ai! kekeke.. tahniah yer!

26 January, 2011

amboi izan, tahniah!

26 January, 2011

alamak! berkenan nyer kat embroidery telekung tu. bertuah izan...

26 January, 2011

tahniah izan...syok kan hadiah dah sampai...

26 January, 2011

bestnya adiah...tahniah yerk!

semoga izan anak beranak cepat sembuh!

26 January, 2011

rezeki tu....best 3X...

26 January, 2011

duk jalan2 tgk ramai dapat hadiah ye minggu ni, murah rezeki hehe

27 January, 2011

cantik la izan.. dpt hadiah bau-bauan pulak tu... nak g jenjalan dah senang, x yah riso nak bungkus telekung.. dah ade telekung comel..

28 January, 2011

wahh bestnyaa dpt hadiah.... bau2an tu wangi tak?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails