06 July 2011

Home » , , , » Wordless Wednesday #6 : Bila Dia Tertidur...

Wordless Wednesday #6 : Bila Dia Tertidur...

Tak kira tempat... menyelit je. Duduk pun boleh...


Afnan ambik kesempatan berPEACE disebelah kembarnya...

Semakin banyak gayanya yang mencuit hati ummi. Kembar ummi dah besar! 4/7/2011 dah genap 3 tahun 7 bulan... Moga Affan n Afnan terus membesar bagai johan dan menjadi anak2 yang pintar dan cerdas!

42 comments

06 July, 2011

ALAHAI COMELLNYEEE TDO..KIKIKI

06 July, 2011

ALAHAI.. SAMPAI TERTIDO2 YEH.. HIHIHI..
SI KEMBAR LG SATU TAK PLAK TIDO YEH... HEHE

06 July, 2011

tomei je dia tido camtu, hehehe.. ternganga2 lg, penat sgt la tu..

06 July, 2011

kalau dah besar nanti.;
apa agaknya yang dikatakan utk ibunya./
heheheh

selamat pagi izan

06 July, 2011

hurm...muka sejibik cam ummi dia..

06 July, 2011

alolo..cute nya tido cam tu..

06 July, 2011

ololooo..
tOmeynyer die..hihi

06 July, 2011

alahai...comelnya...



New Entry: Sarawak blogger @ myst cafe

06 July, 2011

kih kih kih ngantuk sgt tu...

06 July, 2011

muka mereka tak nampak seiras sangat ya? Ke sebab yg sorang tu mengantuk sangat..hehe

heheh...lawak la kak...mengantuk benau tu kak..sampai duduk boleh tertido..yang umi dia pun nakal..snap pic..heheh...si kembar satu lagi pun sama...

06 July, 2011

kelakarnye gambar ni..
sambil duduk pun boleh tidur mesti penat sangt..maklum la..sibuk.kan??
dan lagi tu ada yang tunjuk peace.heheh

06 July, 2011

alahai senang nye dia tido..sambil duduk pun jadi..hehe..

06 July, 2011

hehe..kiut tul...blh buat gmbr kenangan bila besar ni..hehe...

comel..spt anak2 ku..sedang mkn pu blh pengsan klu dah mengantuk sgt..hihi

hehe..comel jer kan..lena sungguh tu dia tido.. :)

06 July, 2011

boleh pulak tertidur sambil duduk ..mesti dah ngantuk sesangat ni..:) macam nama anak saudara akak..dua-dua tu..Affan dan Afnan jugak..:)

06 July, 2011

alolor..comeinya dy tido..yang buat peace pon comel..=)

06 July, 2011

penat sgt la tu

06 July, 2011

ciannyer dia duduk pun bleh tidur....penat n mengantuk sangatlah tu..

06 July, 2011

alahai...elok je dia tidur..xsedar pun kembarnya buat peace no wol..hahahhaaa

06 July, 2011

comeynya...hehehe...
sorang tido sorang jaga...siap buat peace lagik...hehe

06 July, 2011

Memang gantuk sangat-sangat tu....hihihi

LIKE my baby

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&set=pu.290991505423&type=1&theater

hahahaha.... tido smpi ngowoh2.

06 July, 2011

hahahah comel je pegi peace pulak

06 July, 2011

pandai sakat yer :) cute mereka ni :) amin

06 July, 2011

salam izan,

anak jantan ni...
buat apa pun comel jeh..hehe

06 July, 2011

comelnya..tak sedar langsung dia tido

alolo..ciannya..penat sgt tu..


aminnn..moga affan dan afnan jd anak soleh

06 July, 2011

salam izan... ngantuk sgt dh la tu... hehehhe teruja tgk si kembar ni... x sabar pulak rsanya nk tgu kembar sya pula keluar :)

06 July, 2011

laa letihnya dia sampai duduk pun boleh tidur tu

06 July, 2011

ishh biar benar dikkk afnan tidur sambil duduk tuu .. aloooo2 ... soo cute .. ralit lakk akak tgk nie .. jarang jumpe budak leh tidur sambil duduk mcm nie ...

kelakoor lah tgk abang kembarnya buat peace tuu :)

06 July, 2011

alahai kesianya...ngantuk sgt la tu....akak suka tgk muka anak2 kecil tidur...tenang jerr...

06 July, 2011

fuhh..penat bekeje tu gaknye..hikhik

06 July, 2011

alolo..comelnya..hihi..sempat je afnan peace ek..hihi

btw sis..tq sudi terjah..insyaallah ok je tue my mum..hihi..

sis..ifa nk mintak tlg komen n3 nie ye kalu sudi..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much!

06 July, 2011

Duduk pon bleh ttido hehe... Penat sgt gayanya ni izan

06 July, 2011

alololollooo..ciannya..oenat kena buli ye. haha..

semoga anak2 kak izan membesar dengan sihat^^

06 July, 2011

hihihi kat mana mana pun boleh kan.

07 July, 2011

hehe comel jer dia tido,yg kembo sibuk berpeace..

07 July, 2011

comel ;p

07 July, 2011

aik?macam tu pun boleh tido?hehe..bergaya betul cara tidurnya ek.. :)

08 July, 2011

waahhh...afnan2... bkn main die skarang niii...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails