29 September 2011

Home » , , » Bulan Paling Tidak Produktif...

Bulan Paling Tidak Produktif...


Diam tak diam dah tinggal 2 hari nak melangkah ke bulan Oktober. Dan bulan ni jugalah bulan paling tidak produktif dalam menghasilkan entry. Makin hari dirasakan mood berblog makin menjauh. Tapi...mood nak main game bukan main membuak2 lagi.


Inilah hakikat yang terpaksa ditelan bila berblog. Pasti akan tiba juga masanya kita berada di bawah. Tak kiralah entry yang makin sikit dan mungkin agak membosankan... ranking jatuh menjunam... dan juga pelawat ie: unique visitor yang makin mengecil nombornya.


Ini semua asam garam menjadi blogger. Mungkin inilah masa yang sesuai untuk kita muhasabah semula diri kita. Duduk berfikir apa yang patut kita buat untuk menjadikan blog kita lebih best pada masa depan. *Masih lagi dalam angan-angan...

Gambar tiada kaitan dengan entri.
 Bila tengok ni Afnan kemain ceria lagi masa bertandang ke rumah atok saudaranya (abang kepada mak ummi)

Dah lama aktiviti blogwalking ditinggalkan...Memang seronok bila tengok $$$ Nuffnang pun asyik bertambah.  Tapi itu dulu... Sekarang... semuanya tinggal sisa-sisa aje. Takpe... kita bagi peluang pada blogger lain pulak okay...

19 comments

29 September, 2011

izan, setuju mood memainkan peranan penting..tak dak mood tak daklah nak berblog sama mcm saya:)

29 September, 2011

kak ati pun kurang bw bulan ni
dan bulan lepas

habis be pun kurang ...hehe

29 September, 2011

saingan terlalu banyak sekarang..rank alexa pun mudah je jatuh..
sehari tak update jatuh jauh sangt...

29 September, 2011

izan...kita serupaaaaaaaaaaaaaaaaa....

akak skrg silent reader ajo..komen pom atas2 blog...ntah nape jadi xminat skrg..pembawaan perut buyung kot..hahhahaha

by de way..mybe nati akan kembali kot....lepas bersalin..hehe

29 September, 2011

betullah izan..

semua tergantung pada mood dan masa juga...

hari tu stop blog 2 minggu, ranking jatuh menjunam teruk terus..huhu.

29 September, 2011

selalu nya mood akan merudum kalo tgh memboyot a.k.a pregnant...ntah2 hehee..pndai2 je kan...

tkpe slow nnt dtg semula mood tu...

29 September, 2011

Cantiknya Umah izan, yelah kdg2 abih idea jgk nak nulis, takpe tunjuk gmbr Umah pon cukup mengubat kerinduan ;)

29 September, 2011

makin sibuk ke izan?rindu kat izan..lama tak tgk si kembar.curi2 masa sket ye.miza pun makin busi dan x sekencang dulu.ada baby ni dah x cukup masa.

29 September, 2011

hermm tulah .. akak dulu masa mula2 punnn mood malas tuu selalu ada ..
skrg alhamdulillah rasa blog nie peneman dikala akak sunyi :)

29 September, 2011

ha'a la..nape makin kurang n3 izan ni..huu~ wake up wake up..hee~

hope mood tak ilang terus tau~

29 September, 2011

selamat kembali izann!!
rindu izan gak..huhu

jgn la ilang lama2..huhu

29 September, 2011

tu la.. dah lama izan tak apdet kan..

rindu nak baca celoteh izan.. :)

30 September, 2011

ada masa memang datang angin malas & takde mood berblog. nanti datang la balik mood tu ;)

30 September, 2011

Sy respek sgt blogger2 yg rajin update n3.. Komited dan byk idea.sy berblog ikut suka hati je huhu..

03 October, 2011

mama pun skarang ni mood makin tenggelam timbul hehe. start dr susah nak cari masa berblog sbb kena tido ngan si kembar tu lah, skarang jd camni, if rajin update, if tadak mood biar je blog bersawang 2, 3 hari hehe

03 October, 2011

cantik & kemas ajer nampak hall Izan.. rumah kakyong ni, hmmm...

04 October, 2011

lepas2 raya otak malap sikitkan zan..tu yg maleh wat entri..

05 October, 2011

hehe sy minat lagi update entri tp nk BW tu payah sikit ..moga kak izan toksah pikir lelama ..update je kak.. sehari satu entri .. BW tolak tepi lah

18 October, 2011

samalah kak...sekarang ni nak update pun terasa malas sebab hari2 pun buat benda yang sama...nak bw macam2 halangan....alhamdulillah jugak sekarang ni ada masa free sikit...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails