01 March 2012

Home » , » MR.DIY - Always Low Prices...

MR.DIY - Always Low Prices...

Terima kasih ye kawan-kawan sebab puji 'kecomelan' wall sticker yang saya entrykan pagi tadi. Sebenarnya saya beli semua wall stiker tu kat kedai MR. DIY je. Kalau kat Batu Pahat, kedai ni terletak kat tingkat bawah sekali Summit Parade dekat dengan Popular Bookstore. 


Harga setiap satu wall sticker tersangatlah murah. Tak sampai RM3 pun. Haiiihhh... dah lupa harganya berapa. Sebenarnya kami dah berkali-kali ke sini sampaikan orang kat situ pun dah boring tengok muka kitorang agaknya. Kalau boleh segala macam benda nak dibeli. 




Oh ya... setakat ni takde sapa pun yang berani nak cuba tanggalkan wall sticker tu semua sebab ummi dah warning awal-awal... 'sapa2 cuba tanggalkan... ummi ikat tangan dia!'... hehe... ummi ni kejam tau.


Baru2 ni beli pula alas kaki yang tersangatlah best. Lembut untuk dipijak dah macam karpet pula. Padahal nak buat kesat kaki lepas keluar dari bilik air je pun. Beli dengan bakul sampah comel yang bercorak untuk letak kat ruang tamu. Konon nak dipadankan dengan sofa baru... hehe...




Semenjak dua menjak ni angin rajin datang melanda nak kemas rumah sampaikan banyak benda banyak dah kena buang. Kalau disimpan pun memang buat semakkan ruang rumah yang kecil comel ni aje pun. 

Apalagi... ayuhhh... sambung misi kemas mengemas rumah. Tengah semangat ni baik jangan ditangguh-tangguh...

19 comments

01 March, 2012

erk..xkan nak ke sane plak cri sticker tu kak..
nk google branch kedai ni kat KL ade x..hikhik

01 March, 2012

Rajin jgk ke kedai DIY ni.. kalau kat sungai petani kedai ni kat CS.. org Sp tau kot CS tu apa... :) memang murah..rak pinggan besi yg dua tingkat tu zie beli x sampai rm50, tp kalau tempat lain design yg sama mau nya dekat rm70...

Soalan akak : Apakah warna sofa baru di dalam n3 di atas? Ahahahaha


Kat area Umah akak ni pon Ada satu, kat axis atrium, mmg syiok kalau masuk situ, tp mb x sebesar kt Johor sana... :)

01 March, 2012

IZAN..AGKNYA NK DPT BBBY GIRL TU..
TU Y MOOD RAJIN MGEMAS N MCANTIKKAN RMH

01 March, 2012

papa mifz pun dalam proses mengemas rumah nih..buang apo yg patut...huhu

01 March, 2012

pernah nmpk kedai tu, tp tak pernah masuk.. nnt2 pulak singgah.. bila dtg mood mengemas, mmg byk benda yg selama ni tak pakai kita buang kan..

01 March, 2012

salam kenal dari saya :)

01 March, 2012

sy pun suka ke kedai ni....rasa mcm nak beli semua je kan??
masa masuk umah baru ari tu lagi la byk sy borong...berkali-kali lak tu pegi...hehe...

01 March, 2012

mood rajin mengemas??
emm..gegirl lah tu :)

kak ati ni pun dah geram sgt
tgk rumah tapi kena tahan mata dulu
sbb nak habiskan jahitan hari ini juga :)

01 March, 2012

kalau rajin mengemas nnti senang brsalin tu izan..kiranya mcm senaman jugak ttp jgn buat yg berat2 ye dik....

01 March, 2012

bagus lah izan ..
kdg2 tuu mood rajin nie bukan selalu ada kan .. ekkee
macam akak x sempat sokmo .. ari minggu kalau boleh nak rehat je dik huuh

01 March, 2012

wah lamanya jannah tak pegi summit. semakin dilupakan nampaknya. hehe. murah pulak tu sticker tu rm3 jer kak?

01 March, 2012

sy pnh g diy dkt parit buntar je :-)

samela kita..if time rajin dtg abis berbonjot2 plastik itam brg nak dibuang sampai suami sy perli2..aihh tak abih2 mengemas n membuang ntah2 buang benda penting wakakakakka

sticker tu time glemer aritu RM2 je tiap satu..mmg comel tapi sy dah tanggal dah semua sbb tibe2 angin dtg nak dinding umah kosong je ehehehe

02 March, 2012

bestnya. kalau lah kedai tu ada gak kat kuching...lg best! hehe

02 March, 2012

sekarang mood nak mengemas mmg dah takde... penat je hari2.. tunggu lepas ni pulak...


lepas ni kalo syiela pasang wall sticker lg sekali nak pesan camtu gak la... 'mama ikat tangan dia' :)

02 March, 2012

bestnya ade kedai mcm ni... kat ipoh ni tak perasan lah pulak..

kalo ade, kakyong pun pelan2 nak buat koleksi sticker2 comel.. leh lah cantikkan bilik belakang utk jadikan bilik main anak2..

03 March, 2012

rajin je ummi izan mengemas..entah2 baby girl apadlm perut tu...hehe

06 March, 2012

tak pernah masuk lagi rasanya kedai ni..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails