01 March 2012

Home » , » Wall Sticker Comel Di Mana-mana....

Wall Sticker Comel Di Mana-mana....

Inilah kerjaku bila terlalu kebosanan. Dinding di rumah dijadikan mangsa. Kisahnya bila dah beli wall sticker ni rasa blur pula nak tampal kat mana. Jadinya kenalah peruntukkan satu masa untuk cari idea.. idea lah sangatkan. Padahal tinggal nak tampal aje pun. 


Di bilik air atas... 


Di satu sudut di bilik tidur utama...


Yang ni cam pelik... tapi belasah ajelah.. haha...
dinding antara pintu bilik pertama  n kedua...


Bila datang angin rajin... semua kerja menjadi. 
Tapi kalau tidak... melepek ajelah kerjanya... Aduhhhh!

27 comments

01 March, 2012

comel la sticker ni, dah pindah rumah baru macam nak buat jugak laa..

01 March, 2012

ok la tu izan...cantik....:)

01 March, 2012

haa tu dia ibu mengandung kalau datang angin rajin macam2 dia kerjakan. hehee. cantek kak! lg2 yg tang rama2 tu. sweet jer

Cantik2.... Beli kat mana? *ketinggalan tol akak neh* muahaha

01 March, 2012

cantiknye sticker nih ummi...
nak beli katne ek??nk tampal2 jugak..hihi

01 March, 2012

GK ada beli juga sticker nie tapi tampal-tampla lagi...mood rajin lambat nak mari la....

01 March, 2012

huu, comel jep.. boleh la nk hias2 umah anak3 L nt.. ngeh3

01 March, 2012

ada anak2..biasalah tu..hehe ceria slalu.. ^_^

01 March, 2012

waa..comel2nya..yana rasa nak tampal jugak kat bilik air nak bagi rajin mandi..ahaha

01 March, 2012

CANTIKLAH IZAN..KALAU DECO2 UMAH GUNA SIKERNIE OK KAN?

01 March, 2012

cantik

01 March, 2012

dlu sy suka tampal benda nie kat umah..
tp bila ade anak kecik ni dia suka main tarik2..last2 tercabut..nmpk huduh plak corak tggl sekerat..hihi
bila sy tggl semua tggl plak kesan gam kat dinding..lg huduh..last2 sy kene cat semula dinding umah..kene beleter dgn hubby..hehehe

mmg comel & cantik..:)

01 March, 2012

cantik la kak izan! anak-anak tak cabut ke sticker tu?

01 March, 2012

lawo tp umah saya kene cat setiap tahun so malas nk tampal2

01 March, 2012

cantik & kreatif, tapi kat rumah tu tak boleh buat, karang ada yg tolong tanggalkan

01 March, 2012

comel jer...eina lama tak buat aktiviti ni..hehe~ dulu sukaa..^_^

01 March, 2012

yg kat bilik air cantik :)

01 March, 2012

Kretip lah sis..
Sangat kretip..
:D

01 March, 2012

cantiklah izan.... menceriakan lagi suasana

01 March, 2012

cantik sgt...pandai izan pilih.

01 March, 2012

ye dikk
kalau rajin ... x cantik jadi cantik
x sedap jadi sedap kan ;)

cantik2 , izan memang rajin !

01 March, 2012

mmg cantik pun kak izan.. umah mak saya dekat bilik mandi n dapur.. penuh dia duk lekat..hehehh

02 March, 2012

lawa nya. teringin nk lekat² kat wall gnie² gak taw. hehe. maybe buat kat bilik baby nnti :d

02 March, 2012

syiela ada buat kat rumah.. tak lama lepas tu tengok si Aiman dan Iqbal dah koyak.. hish.. dah tak santeek

02 March, 2012

wah cantik dan kreatif sis izan ni.owh sukalah butterfly tu macam real je tgh terbang hehehhe ^^

06 March, 2012

cantik la izan..kak fieda pun minat sticker2 gini..kat dlm bilik air budak2 tu mcm2 ada...hehehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails