23 April 2012

Home » , » Masih Belum Selesai...

Masih Belum Selesai...

Alhamdulillah... hari ni dengan jayanya dapat berpuasa ganti walaupun pagi tadi tak terbangun masa nak bersahur. Mujurlah dapat bertahan sampai waktu berbuka puasa tadi. Kesempatan yang ada ni saya ambil sementara en hubby takde untuk berpuasa ganti. Ada lagi 9 hari tu... 


Mana taknya, last year 'cuti'nya awal dan akhir puasa. Pertama kali ganti 11 hari puasa sepanjang 32 tahun ni. Kena gigih menggantikan puasa yang ada ni sebelum bulan Ramadhan menjelma tak lama lagi. Tak mahu jadi macam tahun lepas... lagi beberapa hari nak puasa baru langsai hutang puasanya...


Kawan2 ummi semuanya dah siap puasa ganti ke? 
Kalau belum... jom puasa ganti sama2!

16 comments

23 April, 2012

erk.belum..khamis ni nak mula la hehe

23 April, 2012

kita pun belum ganti puasa lagi, ada lagi 7 hari ni, iallah minggu depan nak ganti la..kita pun takmo ganti puasa lewat-lewat..

23 April, 2012

cepat2 settle kan dik
akk alhamdulillah dlm bulan syawal tahun lepas dah settlekan ..
skrg nie x sabar nak tunggu kedatangan syaaban dan rejab ;)

23 April, 2012

saya esok baru nak ganti..
tengah2 selera makan tak de ni baik dicepatkan gantinya..kan??saya sejak seminggu dua ni memang tak selera nak makan..peluang ni..:)

23 April, 2012

Kikiki last year Aju coti 13 hari izan, 3 days more to go, insya Allah ingat nk pose mggu depan huhu

23 April, 2012

alhamdulilalh tahun lepas nadiah dapat puasa penuh :). selamat menggantikan puasa, kak izan :)

23 April, 2012

sy pun blm hbs ganti lg ni.. skrg ni kndgn pun dah msk 3 bln.. so, berani sikitlah kalu nak pose... nak kne hbs cpt2 gak ni.. sbb dah dkt nk msk bln ramadhan kan..

24 April, 2012

hari ni dah msuk hari ke 4 lya puasa ganti... mtk2 la dikurniakan kesihatan y baik2 j... tp kelmarin teruji bla diserang ceri-beri

24 April, 2012

Alamak bila baca entri Izan ni Kak Nida lupa ada dua hari lagi nak qadak puasa...hahahaha.. boleh gitu.

Ingatkan Isnin hari tu nak ganti, tapi boleh lupa pula.. tengahari tu baru ingat.

24 April, 2012

Ibu Yusuf xde hutang puasa. Ramai yg ingat ada 'isi' masa tu.. Tak ada rezeki baby lagi, tp dapat rezeki puasa penuh. Alhamdulillah..

24 April, 2012

belum habis lagi..semalam puasa..hari ini tak...ngeh3x..

Alhamdulillah..
Cma pun gigih mengganti pose skarang ni..kira punya kira..ade 60 hari dan tinggal 37 hari lagi pose yg perlu diganti sejak dari zaman remaja..
hehe..

jom ganti pose.. :)

kejap jer masa berlalukan..tak lama lg nak masuk bulan puasa..jom sama2 ganti puasa.. :)

24 April, 2012

on the way la ni izan...

24 April, 2012

Alhamdulillah sy dh habis ganti.kebetulan dtgnya hujung nak raya.dua hari saja..selalunya sy mmg buat awal2.senang nti asik terlupa berapa hari kena ganti.hehe..

25 April, 2012

sekejap je dah nak puasa kan kak? kita takde ganti puasa, kebetulan hn lepas pregnantkan adli, berjaya thn puasa selama satu bulan, hehee. siap sempat raya lagi tu.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails