28 April 2012

Home » , » Teaser: Di Mana Agaknya Ummi @ 23weeks Pregnancy Ni?

Teaser: Di Mana Agaknya Ummi @ 23weeks Pregnancy Ni?


Di mana agaknya ummi @23weeks pregnancy ni ye?

Kita nantikan cerita sepenuhnya hari Isnin ni... 
Tunggu ye!

17 comments

28 April, 2012

wah bercuti di penang ye.bestnya!

28 April, 2012

wahhhhhhhhhh..

kat mana la tu.. syoknyer..

28 April, 2012

kt mana ni.... Bt Feringghi ke?? awat x habaq... :)

perut dh nampak... kiut jer kak...

28 April, 2012

oh kat tepi pantai sioknyer...

Izan pun mengandung ye skrg. Tahniah. Baru tahu.

Kat mana erk...
Comel jer perut Izan...Rindu plak rasanye nak pregnant lagi..tapi blum ada rezeki..

Penang Kah! Weee... Sonoknye... Dpt mkn idaman kalbu kan! Hehehe

29 April, 2012

mcm kat pulau je,hee...bestnya sis:)

29 April, 2012

wahhh cuti kat mana tu, mesti best

29 April, 2012

sejak dah masuk 20 weeks ni saya tak larat la nak keluar jalan2 ke..
semalam pi kenduri pun balik2 terus tidur sampai jam 6.mujur tak lepas asar..
letih sangt..

29 April, 2012

bestnya dapat lepak kat pantai...

29 April, 2012

amboi g bercuti..seronoknya k.izan..g PD ker?hehe

30 April, 2012

wah.. kak izan.. dh nmpk perut.. comel je..hihii

mak buyung bercuti2 ke pantai.. ^_^

30 April, 2012

Eii..dah nampak dah pewot dia!! Comel jep..kalao mak?? Kalahkan mengandung kembar 3 gayanya. hik hik hik

Wahh...bestnye Izan, leh jalan2...:)

wah cumiljer perut2.hikhik

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails