25 April 2012

Home » , » Yana Prettywrite Kata Saya Macam 16 Tahun?

Yana Prettywrite Kata Saya Macam 16 Tahun?

Biar betul cik yana ni! 
Ni yang buat kak izan kembang semangkuk ni. 
Vangga gituuu... 


Semuanya gara-gara gambar yang saya uploadkan menggantikan gambar lama kat g+... 


Siapa yang tak suka bila dicakap dirinya muda remaja kan?
Hahaha... rasa nak senyum je dari tadi.


Mekasih yana sayang... sebab menceriakan hari2 kak izan dengan komen2 darimu itu!

28 comments

25 April, 2012

a'ahhh... nampak muda la izan!!!!!! jelesssss..... :P

25 April, 2012

kalau ckp kakak pada kembar tu pon orang caye kot kak..hikhik

25 April, 2012

tp mmg kak izan awet muda pun..tak mcm org beranak 3..hehe..kenyataan ni kak... ;)

25 April, 2012

wah bestnya, 16thn tu hihi, nak jugak

25 April, 2012

mmg pun.. xnmpk mcm ibu dh beranak.. hehehe

25 April, 2012

kalau org puji mesti kita nk senyum je memnjang..hihii

25 April, 2012

@*azni* pembetulan... ibu beranak 4 nak masuk 5 ni azni... hehe

25 April, 2012

ehemm.. sweet 16 ;)

25 April, 2012

Memang betul Izan.. Kalau tak diberitahu mesti ramai yb sangka tu gambar kakak & adik2nya..

25 April, 2012

Dari raut wajah...sis pun rasa Izan ni muda lagi

25 April, 2012

mesti senyum sampai telinga..dan sepanjang hari!! ^___^

*pembetulan izan..prettywrite..bkn white.

25 April, 2012

Tp memang nampak mudah belia pun zan..berkat hati tenang dan senang kot..:)

25 April, 2012

wahhh k.izann... kembang ye... kalo hanie pun sure kembang, sampai nk tido pun tersenyum2 kot... keh3x :p

itu seri ibu mengandung ;)

25 April, 2012

aah dikk
awett mude ! ..

ps : maleware .. huhuh macam mana nak buat izan .. seyess x pandai ! ..

25 April, 2012

mmg comel la izan. mcm budak kecik. hehehe.

25 April, 2012

yelh..mcm adik dgn kakak je....

25 April, 2012

memang pun muda lg.. awek muda.. hehe.. comel..

25 April, 2012

Mmg nmpk belasan tahunlah izan, bestnya! Nak jugak dipuji begitu hahahah

25 April, 2012

betoi la yana cakap tu....mmg nampak muka budak2 kak izan dlm pic ni...awet muda la sis...:)

25 April, 2012

ok la tu..
tu namanya hot mummy..:)
kekal mude sentiasa :)

mmg nampak muda. apa rahsia anda? eceh tanya mcm wartawan pulak. hehehe

Yelah izan..nampak izan muda sgt dlm gambr ni..!! :-D

memang nampak mudalah izan hihihi jeles tau...

26 April, 2012

Haaa..kan..semua orang kata u look younger jugak la k.izan..memang terbukti..hi3..
selamat pagi k.izan..
tq untuk entry ni..banyak trafic masuk blog yana..heee..;)

26 April, 2012

habis tu, dah kakIzan pun posing gaya bdk2 mcm tu, mudalah. tgk kakIzan senyum lebar camtu kita pun sengih sama. u are soooo gojes mummy.

26 April, 2012

ahaks :) suka la tu. sape tak happy bila org kata kita muda??? :)

26 April, 2012

Pewitttt.. Muda remaja gitu. Tapi betullah izan, mmg nampak muda.. :D

26 April, 2012

ummi izan ni mmg nmpk muda ok..sy je nmpk tua..sedih!haha..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails