19 September 2012

Home » » Wordless Wednesday: Baby Zayyan Dah Cucuk Untuk Sebulan...

Wordless Wednesday: Baby Zayyan Dah Cucuk Untuk Sebulan...




Hi aunties and uncles!


Zayyan dah 35 hari tau hari ni. Kejap je Zayyan dah besar kan . Semalam masa pergi klinik, auntie nurse tu timbang berat Zayyan dah naik jadi 4.8kg. Kussss semangat kata ummi, ayah n nenek. Alhamdulillah... semua ni berkat susu ummilah! 


Lagi kan... masa cucuk semalam Zayyan nangis kejap aje. Kontrol macholah katakan. Malulah kat baby2 girl yang lain... hehe... Oklah Zayyan pass balik blog ni kat ummi ye. Nanti ummi babap pulak kalau update panjang2 sangat.


~baby ummi yang macho... Zayyan Zulkefle

19 comments

Salam Izan.Makin bolat Dak zayyan ni ya...berkat airsusu mak dia nih!Sok2 jgn sampai izan xlarat dukung dah la..hihihi

19 September, 2012

comeinye..tp kene cucuk..sakit

19 September, 2012

ololo..baby zayyan montel2..geramm..mau comolot2 mulut baby..hehe

19 September, 2012

semangatnye 4kilo lebey..tahniah2..salam kenal ;)

19 September, 2012

alahhhhhhhhh !
bolat mata zayyan ... ;)

19 September, 2012

comelnye..bulat mata dia.tinginnye akak nak ada bb lgi

19 September, 2012

bulat dah pipi dia~ nak geget sikit~

19 September, 2012

mmg sgt macho zayyan ni.. senyumlah sikit.. he..he..

19 September, 2012

wahh.. kuss semangat! semoga baby membesar dengan sihat..

19 September, 2012

sekejap je kan kak izan.. dah sebulan yer..

19 September, 2012

wah semangat tul dah 4.8kg ye....imah pun baru blk dr klinik td aina dah 4.1kg dr 2.9kg masa lahir ari tu...good boy xnangis ye kena cucuk...

19 September, 2012

Makin tembam ye Zayyan.. Larat ke ummi yg kecil molek nk dukung Zayyan lepas ni..

19 September, 2012

comelnyer dia..tembam hehe

35 hari dah baby Zayyan, mmg cepat betul raanye masa berlalu kan..
alahai tomei² nye dia..hero mestilah macho..:)

19 September, 2012

wah dah bulat dah dia...berkat susu ibu hehhehe

20 September, 2012

chubby...good Boy..kena cucuk nangis kejap jer ye..

21 September, 2012

Amboi bulatnya pipi dia...

22 September, 2012

makin tembam dia ye.baguslah tu,kecik2 dh macho.comel jer..haha

25 September, 2012

4.8kg..wuiii semangatnya izan...takper2 yg penting sihat

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails