26 February 2013

Home » Sorry... I'm Busy Right Now!

Sorry... I'm Busy Right Now!

Terima kasih ayah atas gambar yang super chomel untuk hari ini! 
Budak kecik ni memang pantang nampak skrin laptop di'on'kan. Terus tangan keciknya pun ikut ketik3 sama.... Ohoho... IT savvy ini budak!





# Semangat nak berblog makin merudum. Entah kenapa. Mungkinkah blog ini akan sepi... 

22 comments

26 February, 2013

nnt baby zayyan lak amik alih update blog ummi dia..

26 February, 2013

amboi...bukan main lagi dia...ada masanya memang malas tu datang kan...

26 February, 2013

he he he comey sgt

26 February, 2013

Bdk skrg tak reti membaca pun dah reti godek pc/hp utk main game.

Mybe izan letih kot, tu yg rasa takde mood nk blogging.

26 February, 2013

amboi.... zayyan... kemain lagi tangan kecik dia tu ketuk2 keyboard tu ye

26 February, 2013

Alololo.. comelnya dia.. :-)

26 February, 2013

kena belikan zayyan tablet..hahaha

26 February, 2013

takpa... dia tengah nak melembukan jari tu kikikiki..... lps ni lajulah dia menaip...

26 February, 2013

merindum macam cuaca sekarang..syok tidur dari berblog,..heheh

26 February, 2013

amboi kecik2 dah ngadap FB yer...hehe

26 February, 2013

asiiik uda sibuuk :D

26 February, 2013

ada gaya seorg blogger. hehe

26 February, 2013

alahai comel sangat tuuu ;)

26 February, 2013

Budak celik IT, gitu ler.. :-) comel..

Aloooo jgn la sepi, tnggelam timbul sesekali takpe.. :-)

26 February, 2013

sama la dgn imah ,,kadang xtau nak buat n3 apa..sibuk dgn anak2 n krj.

27 February, 2013

amboiiii... lepas nih x de can lah ummi dia nak blogging.. zayyan yang konker lappy..:)

27 February, 2013

alala...jgnla sepi2...maila kita berblogging....hehe samala dgn Cik P.A......dh lama xupdate...hari ni terus 2 entry masuk...:)

mmg chomel sgt,
baby zaman skrg semuanya celik IT..

28 February, 2013

salam k.izan..

hihih.. bby celik IT!

huhu..knpa begitu skali kak..? namolah sepi dr berblog.. sobs sobs sobs

28 February, 2013

comelnya si zayyan ni..mungkin sbb umminya asyik berblog masa pregnant.hehe

28 February, 2013

comel..:)

*kak, qema pun lama menyepi sebab utama adalah bz & penat

06 March, 2013

Comel jer...
Cilik IT ni kan Zayyan...^^

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails